skip to Main Content

Top producten Nutri-West

DSF-formule: Bijnier ondersteuning; Energie ondersteuning; Zenuwstelsel ondersteuning
Het perfecte supplement om te kiezen in stressvolle tijden!  Klierstoffen, vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytochemicaliën werken synergetisch samen om de verschillende energieproducerende systemen van het lichaam te ondersteunen.
Core Level Health Reserve:
Deze formule zit boordevol vitaminen en mineralen en biedt een echt “core level” antwoord op volledige voedingsondersteuning.  Deze formule levert hoge hoeveelheden van de antioxidant nutriënten, d.w.z. vitamine C, vitamine E, vitamine A, selenium en zink.  Naast de lange lijst van vitale voedingsstoffen, bevat Core Level Health Reserve ook bekende kruiden zoals eleuthero en knoflook.  Plantaardige bestanddelen zoals het balancerende chlorofyl en fytochemicaliën (citroenbioflavonoïde, rutine, hesperidine, enz.) vullen de formule aan.  Voeg wat vezelrijke rijstzemelen en amandelmeel toe, essentiële vetzuren (vitamine F), wat jodium uit een zeebron (kelp), voeg de aminozuren toe (glycine, tyrosine, enz.), en je hebt een superieur recept voor ideale voedingsondersteuning.  De hoge concentratie aan voedingsstoffen in Core Level Health Reserve maakt het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete uitgebalanceerde multivitamine.

Hypo-D en GP-Plus: veel mensen produceren minder zoutzuur, enzymen en gal naarmate ze ouder worden. Hypo D is HCL (HCL voorkomt bacteriële / parasitaire invasie en bevordert de eiwitvertering) plus spijsverteringsenzymen om de opname van voedingsstoffen en assimilatie te optimaliseren. GB plus is het zuster product van Hypo D, omdat het zo belangrijk is om de lever / galblaasverbinding te vergemakkelijken voor een volledige spijsvertering.

Complete Omega-3 Essentials 2:1: Steun van de concentratie; Hersenen/Cognitieve Steun; Cox-2 inhibitor Steun; Cholesterolsteun; Ontstekingssteun; Steun van het zenuwstelsel. 2:1 verhouding.  Nutritionele ondersteuning voor een niet-specifieke ontstekingsreactie en een gezond immuunsysteem.  Ondersteunt ook het cardiovasculaire systeem, de normale ontwikkeling/functie van de hersenen het zenuwstelsel en de nieren.  Gebruiken als onderdeel van het dieet om een gezond cholesterol- en triglyceridengehalte te helpen handhaven.

Complete Neuro: Ondersteuning van het zenuwstelsel; Ondersteuning van zelftolerantie
Veel zenuwproblemen worden toegeschreven aan mitochondriale disfunctie, en aan toxische aanvallen (inclusief milieu-toxines en oxiderende stoffen) die de zenuwfunctie beschadigen. Antioxidanten en krachtige voedingsstoffen zoals resveratrol, curcumine, quercetine en sulforafaan uit biologische broccolischeuten, enz. worden gecombineerd in een formule voor optimale ondersteuning van de zenuwen en het hele zenuwstelsel.

Lyso-Lyph-Forte: Enzymen product; Ontsteking ondersteuning; Gewrichtsondersteuning
Een zeer krachtige formule van speciaal bereide enzymen die de niet-specifieke ontstekingsreactie ondersteunt

Winkelwagen
Back To Top